המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד...


חיפוש הודעה

חפש  

פורום 2004

דף 330 מתוך 331
דף 330 מתוך 331 עבור לדף:   |<  <      >  >|
 יש אלבום חדש בגלריה, של אוריתה..ו--- חמדה26/12/2004 23:02
 אוריתה,כל הכבוד על העוגיות!!ו --- הרואה דברים
27/12/2004 05:40
 - תתחדשי, אוריתה ! כל הכבוד ! -ו --- איה.ו.
27/12/2004 07:43
 סחתיין אוריתה.וכל המתחיל במצווה,אומרים לו..המשך. ו --- אורנה ואריק
27/12/2004 09:42
 תודה לכן. מבטיחה למלא את האלבום בהרבה גודיז....ו --- אוריתה
27/12/2004 12:17
 ותודה מיוחדת לך - חמדהו --- אוריתה
27/12/2004 12:20
  לחם לבן לאפייה באופה הלחםו--- חמדה26/12/2004 22:50
 חמדה יש לך מושג באיזה אופה לחם מדובר?ו --- Spring-f
27/12/2004 00:14
 ספרינג, אין לי מושג מאיזו תוצרת אופה הלחם שלהו --- חמדה
27/12/2004 00:55
 חמדה, איני חוששת למכונת הלחם ו --- Spring-f
27/12/2004 01:31
 -..ואני ממליצה: הוספת חופן פרג למרכיבי הלחם.נהדר-ו --- איה.ו.
27/12/2004 07:55
 מחפשת מתכון למרק תפוחי אדמה ,שנעשה בערך כך:ו --- הרואה דברים
27/12/2004 06:13
 - הרואה- אולי כך- מרק תפ"א פשוט:-ו --- איה.ו.
27/12/2004 07:54
 איה.ו - ב י נ ג ו !!! זה מה שחיפשתיו --- הרואה דברים
27/12/2004 08:13
 - בשמחה, הרואה. קבלי חיבוק בחזרה.-ו --- איה.ו.
27/12/2004 08:19
 פלפלית אפשר בבקשה מתכון למרק רגל תימני?ו--- עדה26/12/2004 22:45
 עדה, אני לא פלפלית, אבל הנה למרק רגל תימניו --- חמדה
26/12/2004 23:08
  מרק דגים תימניו --- חמדה
26/12/2004 23:09
  מרק בשר תימניו --- חמדה
26/12/2004 23:10
  מרק עוף תימניו --- חמדה
26/12/2004 23:13
  מחשוש - צלי בשר תימניו --- חמדה
26/12/2004 23:15
  צלי ריאותו --- חמדה
26/12/2004 23:16
 תודה רבה חמדה אין כמוך!ו --- עדה
27/12/2004 00:07
 מרק רגל - תימני באדיבות מירי ע.ו --- פלפלית.
27/12/2004 06:23
 פלפלית,בקשר למרק רגל -ו --- הרואה דברים
27/12/2004 07:49
 הרואה, לשאלתך, כן מבשלים כמו חמין,כל הלילה,בביעבועו --- פלפלית.
27/12/2004 08:59
 פלפלית,תודה על ההסברו --- הרואה דברים
27/12/2004 16:11
 מישהו יודע איך מכינים לימונדה ?ומה זה גרנדין?ו--- עדי26/12/2004 19:52
 עדי,יש יודעים,והנה קישור ללימונדה הנהדרת של חמדה-ו --- זברה
26/12/2004 20:00
 מישהו יודע מה עם גילי שחם?ו --- אוריתה
26/12/2004 20:19
 עדי, סירופ גרנדיןו --- חמדה
26/12/2004 22:57
 עוגת שמרים-ריקוטה בהמלצת יעלה מפורום ynetו--- יפנית26/12/2004 18:09
 יפנית..מעורר התפעלות,ונראה נהדדררר.ו --- אורנה ואריק
26/12/2004 18:51
 יפנית, נראה מדהים. אפשר להריח את השמרים והגבינה.ו --- אוריתה
26/12/2004 19:31
 גבינת ריקוטה מכילה 250 גרם והייתי צריכה להשלים את ו --- יפנית
26/12/2004 21:00
 תודהו --- אוריתה
26/12/2004 21:36
 - יפנית- כל הכבוד ! נראית נהדר וטעים !-ו --- איה.ו.
26/12/2004 20:02
 יפנית,YYY בלוטות הרוק עובדות שעות נוספות,יפה!!!!!!ו --- הרואה דברים
26/12/2004 20:02
 תודה IפרחIו --- יפנית
26/12/2004 20:54
 מגעול.......מגעול....מגעול.....מגעול....דדדיייייייו --- לילית
26/12/2004 21:37
 הגבינית והקפה היו בשבילך, למה לא התכבדת?ו --- יפנית
26/12/2004 22:03
 כמה פעמים יפנית אמרתי לך ???ו --- Spring-f
26/12/2004 22:47
 תודה ספרינגו --- יפנית
27/12/2004 12:22
 יפנית,האם יש באפשרותך להראות איך עשית את הפסים?ו --- הרואה דברים
27/12/2004 06:08
 בבקשה: סדנץ צילום לקליעת עוגת שמרים שמוקדשת לך ו --- יפנית
27/12/2004 12:25
 סדנת צילום כמובןו --- יפנית
27/12/2004 12:26
 ........בחצי היום ו--- איה26/12/2004 14:07
 ש-ל-ג! יומיים לא מפסיק לרדת!איזה יופי!לבן ונקי וקרו --- ספרדיה
26/12/2004 12:12
 נאבידאד לבן, איזה יופי לכם ספרדיה.. ו --- חמדה
26/12/2004 23:18
 איה ו. קבלי תמיכתי, על ההטרדה,והחוצפה,אני איתך....ו --- פלפלית.
26/12/2004 14:22
 גם אני. איה & חמדה, אין אפשרות לחסום הודעות שנכתבוו --- רקפת
26/12/2004 14:27
 - פילפלית, רקפת...תודה, ומילה אחרונה בנושא-ו --- איה.ו.
26/12/2004 14:45
 שאלה למי שיש לו סיר לבישול איטי. מאיזה חומר עשוי ו --- רקפת
26/12/2004 14:25
 מישהי/ו יודע/ת איפה באינט אני יכולה להזמיןו --- דארה
26/12/2004 14:27
 - תודה על התמיכה. דארה- לשאלתך-ו --- איה.ו.
26/12/2004 14:33
 במגה בקניון מלחהו --- חנה
26/12/2004 16:09
 יש לי סיר לבישול איטי , החלק הפנימי עשוי מקרמיקה.ו --- פלפלית.
26/12/2004 14:27
 כבר מזמן בא לי לקנות אחד כזה. היום, כשראיתי את ו --- רקפת
26/12/2004 14:32
 לא מכירה את האמייל,מרוצה מאוד מהקרמיקה.ו --- פלפלית.
26/12/2004 14:34
 התבשילים לא נדבקים? ו --- רקפת
26/12/2004 14:39
 רקפת, לי אין סיר כזה ו --- Spring-f
26/12/2004 14:58
 רקפת, גם לי סיר לבישול איטי שבפנים שלו מקרמיקה,ו --- סבין
26/12/2004 15:41
 מה הנפח שלו? אולי באמת אלך לבדוק במגה.ו --- רקפת
26/12/2004 19:37
 אם מוסיפים כמות מתאימה של נוזלים,אין סיבה שיידבק,ו --- פלפלית.
26/12/2004 14:43
 יש למישהו, בבקשה, ציפוי פרווה לעוגת "כלנית"? ו --- סבין
26/12/2004 15:38
 סבין?? סה טוואה???את שואלת?, במקום השוקולד והשמנתו --- שרי
26/12/2004 16:25
 שרי, אין לי שמנת צמחית....ואין לי חשק לצאת לקנותו --- סבין
26/12/2004 16:35
 בעיה.....לא הבנתי שזה ממש להרגע,אז רק שוקולד ומים?ו --- שרי
26/12/2004 16:44
 לא נורא שרי, תודה! בינתיים מצאתי את הציפוי לעוגת ו --- סבין
26/12/2004 18:06
 - סבין- ל"ורד הגליל" שוקולד מריר- גם חלבי.לידיעה.-ו --- איה.ו.
26/12/2004 20:47
 חמדה, לחם הידידות, לא צריך להתפיח אחרי לישת הבצק?ו --- סבין
26/12/2004 16:30
 סבין, לא, לא צריך להתפיח. אופים ישר.ו --- חמדה
26/12/2004 16:59
 תודה חמדה! אשמח לעוד מתכון ללחםו --- סבין
26/12/2004 17:57
 מה עושים עם סלמון אפוי במלח שנשאר משבת?ו--- עדה26/12/2004 12:10
 למה פשטידה? הכי טעים זה ככה.ו --- אוריתה
26/12/2004 12:14
 אוריתה - תפוררי את הסלמון במזלג, תוסיפי קצת מיונז,ו --- ריקי משעת סיפור............
26/12/2004 17:21
 ריקי, אחלה רעיון. אבל אני לא אוהבת מיונז עם סלמון.ו --- אוריתה
26/12/2004 18:09
 עזרה באיתור קישור - הוראות רידוד בצק לעוגת צמותו--- אושי26/12/2004 11:53
 -אושי- לשלוח לך דרך המייל של חמדה?-ו --- איה.ו.
26/12/2004 13:30
 -אושי- העברתי דרך חמדה/איה- מקווה שיגיע -ו --- איה.ו.
26/12/2004 13:41
 היי איה.1. שאלה, האם את או מישהיא מהפורום שלנו ו --- מלכה
26/12/2004 13:49
 - ממרח לימונים של חמדה -ו --- איה.ו.
26/12/2004 13:52
 המון תודה.........ו --- מלכה
26/12/2004 15:30
 את יכולה גם לשלוח דרך המייל שלי...תודה רבה!!ו --- אושי
26/12/2004 16:18
 אושי, בדקי מייל, העברתי אליך מאיה ו.ו --- חמדה
26/12/2004 17:19
 - חמדה תודה על הסיוע. אושי- המיייל שלך לא מופיע -ו --- איה.ו.
26/12/2004 20:17
 איה...הנה בשבילךו --- אושי
26/12/2004 21:36
 -אושי , כנסי רגע -ו --- איה.ו.
26/12/2004 21:52
  קל וטעים - וסיפור קצרצר בצידו ו--- Spring-f26/12/2004 11:51
 נחמד, באמת מתאים לשעת דחק כשצריך כיבוד מהירו --- שרי
26/12/2004 16:28
 - רעיון יפה, ספרינגית ! בסיס להרבה ואריאציות -ו --- איה.ו.
26/12/2004 20:18
  כיסוני שטרודלו--- דנה 2026/12/2004 09:16
 -דנה- הכיסונים נפלאים ! יש לי שאלה-ו --- איה.ו.
26/12/2004 09:19
 אני בוחרת את המתכון שאני רוצה, ובמסך המתכון לוחצת ו --- דנה 20
26/12/2004 09:28
 - תודה דנה. ו..יופי של מתכונים !-ו --- איה.ו.
26/12/2004 09:33
  עוגיות בצק עלים במלית שוקולדו --- דנה 20
26/12/2004 09:22
  סברינהו --- דנה 20
26/12/2004 09:25
 שיאלללה ,אני מתה על סברינות.אבל איזו השקעה??? כל ו --- אורנה ואריק
26/12/2004 09:39
 מה לא עושים בשביל אמא.....וזו לא כל כך הרבה עבודה.ו --- דנה 20
26/12/2004 10:01
 דנה- מדהים,קניתי את הרעיון לרידוד הבצק עם אב' סוכרו --- אוריתה
26/12/2004 11:30
 כרגיל, הכל נפלא, דנה!! את משהו באמת מיוחד..ו --- חמדה
26/12/2004 09:39
 אוף,דנה מה יהיה איתך?הכל נראה נפלא ו --- הרואה דברים
26/12/2004 09:50
 דנה- 3 פעמים - כייפק היי. אגודל וכפיים.ו --- פלפלית.
26/12/2004 10:07
 - עוגת גבינת שמנת משובחת/שרי אנסקי-ו --- איה.ו.
26/12/2004 09:50
 העוגה הזו מככבת אצלנו הרבה באירועים חלביים.והיא ו --- אורנה ואריק
26/12/2004 10:05
 - טוב לשמוע. אני מכורה לשרי אנסקי באופן כללי.-ו --- איה.ו.
26/12/2004 10:10
 - עוגת פירות בחושה /שרי אנסקי-ו --- איה.ו.
26/12/2004 09:57
 - פרפה לבנדר /שרי אנסקי -ו --- איה.ו.
26/12/2004 10:29
 - רוטב פסיפלורה- שרי אנסקי -ו --- איה.ו.
26/12/2004 10:35
 מאפה קונכיות בבשאמל-טעים ומנחםו --- אורנה ואריק
26/12/2004 11:40
 בצק לעוגיות מהשכנה העירקית שלי-גלדיסו --- אורנה ואריק
26/12/2004 11:49
 נראים מצויין. התנור שלי מושבת כבר חודש וכל מאפה ו --- רקפת
26/12/2004 14:34
 עוגיות סנדוויץ מהספר "שוקולד"ו--- הכלה של לאה26/12/2004 08:19
 - ברוכה הבאה, הכלה-של-לאה ! -ו --- איה.ו.
26/12/2004 08:28
 בוקר טוב לכולם ולכלתי המתוקה והיקרה איזה הפתעה ו --- לאה
26/12/2004 08:44
 ברוכה הבאה, הכלה של לאה..ו --- חמדה
26/12/2004 09:37
 כל הכבוד לך שהצלחת לעשות את העוגיות האלו. אני מה ו --- דנה 20
26/12/2004 10:04
 דיווח על בישולי השבת ממתכוני הפורום..ו--- אייקו26/12/2004 00:25
 ספרינג -עוגת כלניתו --- הרואה דברים
26/12/2004 06:12
 בוקר טוב ושבוע טוב, שכנה ו --- Spring-f
26/12/2004 08:16
 ספרינג,מחכה לדיווח,כי היא מאד מתוקהו --- הרואה דברים
26/12/2004 09:31
 בסופשבוע הקרוב אכין אותה שוב ומבטיחה דיווח ו --- Spring-f
26/12/2004 10:20
 תנסי אותה עם כוס וחצי של סוכר חוםו --- עדה
26/12/2004 11:07
 תודה עדה, אימצתי - ושאלה ו --- Spring-f
26/12/2004 11:37
 שמתי כוס אחת של החום הדחוס וחצי של ה"דמררה"ו --- עדה
26/12/2004 12:07
 ספרינג, "דמררה" זה הבהיר עם מרקם של סוכרו --- עדה
26/12/2004 12:13
 תודה תודה עדה ו --- Spring-f
26/12/2004 15:00
 מה דעתכם לפתוח שרשור של רטבים לפסטה?.ו--- נירה25/12/2004 23:37
 רוטב פיטריות מעניין.?ו --- דניאלה
25/12/2004 23:55
 בטח מעניין, דניאלה... נשמח לקבלו --- חמדה
26/12/2004 09:54
 רעיון נחמד, נירה. רוטב הפסטה האהוב עליו --- חמדה
25/12/2004 23:58
 רטבים לספגטי:ו --- כוכבית
26/12/2004 06:21
 תודה חמדה ,בעלי מת על הרוטב הזה ואף פעםו --- עדה
26/12/2004 12:09
 לילה טוב.שמחה שרוצים, נמשיך בבוקר בכיףו --- נירה
26/12/2004 00:05
 לילה טוב והחל ממחר שבוע חדש ומוצלח לכולנוו --- קוראת תמיד
26/12/2004 00:18
 בוקר טוב ושבוע טוב לכולם הלהיט האחרון פקאן שיטקיו --- נירה
26/12/2004 07:52
 - רוטב לפסטה- קישואים ומרווה בחמאה-ו --- איה.ו.
26/12/2004 08:02
 - רוטב פסטה- עוף ובצל-ו --- איה.ו.
26/12/2004 08:07
 רוטב עגבניות פשוט אבל טעיםו --- נירה
26/12/2004 08:07
  רוטב לפסטה.ו --- פלפלית.
26/12/2004 08:12
 רוטב אלפרדו על בסיס חלבו --- שרי
26/12/2004 08:12
 גירסה נוספתו --- חנה
26/12/2004 09:11
  רוטב לפסטה,עם שמנת מתוקה.ו --- פלפלית.
26/12/2004 08:15
 -רוטב פסטה ללא בישול -ו --- איה.ו.
26/12/2004 08:25
 רוטב לפסטה עם אנשוביו --- שרי
26/12/2004 08:25
 כרגע נימצאת בעבודה אחזור הביתה ונמשיך. תודה על ו --- נירה
26/12/2004 09:20
 רוטב ריקוטה ועשבי תיבול קל הכנה ומועדף אצלינוו --- נירה
26/12/2004 14:38
 רוטב הפסטה המועדף שלי הוא שמנת וגבינה בולגריתו --- ריקי משעת סיפור............
26/12/2004 10:11
 מתכון רוטב לפסטה.ו --- שלגיה
26/12/2004 11:00
 בצק נהדר: בצק לשטרודליםו --- אורנה ואריק
26/12/2004 11:15
 עוגת שוקולד מהירה ונימוחהו --- אורנה ואריק
26/12/2004 11:24
 -אורנה- העוגה הזו מוכרת בשם "עוגת 5 דקות"-ו --- איה.ו.
26/12/2004 11:31
 איה.ו.תודה.לא ידעתי.קיבלתי אותה מחברה,ואנחנו מאוד ו --- אורנה ואריק
26/12/2004 11:52
 לא אני כתבתי את ההודעה מעלי.ו --- איה.ו.
26/12/2004 13:41
 - מתכון הבצק הועתק וינוסה. תודה.-ו --- איה.ו.
26/12/2004 11:36
 איה וחמדה לא כדאי שישאר שרשור של רטבים לפסטה? ו --- נירה
26/12/2004 14:47
 כן, כדאי, נירה... אבל עכשיו כבר מאוחר...ו --- חמדה
26/12/2004 16:55
 סליחה. סליחה...לא התכוונתי.אפשר בהחלט למחוק!!!ו --- אורנה ואריק
26/12/2004 17:55
 פסטה ברוטב פטריותו --- לילך
26/12/2004 16:53
 רוטב פטריות ושמנתו --- דארה
26/12/2004 18:10
 עוד רוטב מומלץ ספגטי בטונה ואפונהו --- נירה
26/12/2004 19:02
 סליחה היתה טעות אפשר למחוק?ו --- נירה
26/12/2004 19:17
 עוד רוטב מומלץ ספגטי בטונה ואפונהו --- נירה
26/12/2004 19:02
 עוד רוטב מומלץ ספגטי בטונה ואפונהו --- נירה
26/12/2004 19:15
 האם יש למישהו רוטב לפסטה עם טחינה?ו --- נירה
26/12/2004 19:35
 ראיתי את המתכון של פילפליתו --- נירה
26/12/2004 19:42
 מבזק חדשות: בוש העניק לאשתו סט צלחות כמתנת חגו--- איה25/12/2004 23:14
 -..קינוח זה לא אני -מכינה שמרים,בחושות ועוגות מיץ-ו --- איה.ו.
26/12/2004 08:18
 כל כך לא יצירתי מתנות כאלו ... ו --- Spring-f
26/12/2004 08:20
 - ..לפחות היה משקיע בסיר-חמין טוב...-ו --- איה.ו.
26/12/2004 08:27
 למה מעיל גשם? אולי שלא יהיה לו קר כשיחליט לעזוב אתו --- רקפת
26/12/2004 12:35
  ביקורת חמין - מסעדת סנדר ו--- GamesAndStuff25/12/2004 22:48
 נחמד לשמוע, גיימסאנדסטאףו --- חמדה
25/12/2004 22:59
 חמדה היא אומרת שהרוב היה שעועיתו --- סופרמן
26/12/2004 01:26
 לא חשוב כל כך מה היה בצלחת...ו --- חמדה
26/12/2004 09:35
 כל כך נעים להתכתב כאן ושוה.ו --- סופרמן
26/12/2004 15:00
 ראית מה כתבתי לך? בעמוד קודםו --- נעמי דה פירסט
26/12/2004 17:13


עבור לדף:   |<  <      >  >|


מקרא:
-הודעה עם תוכן -הודעה ללא תוכן -תגובה עם תוכן -תגובה ללא תוכן -חדש -הודעה מיוחדת
לחיצה על הריבוע בצד ההודעה תפתח את ההודעה בחלון חדש
פיתוח על ידי: InterTK     עיצוב אתר: איה גולן - מעצבת אתרים לאינטרנט
איה גולן - מעצבת אתרים לאינטרנט