המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד...


חיפוש הודעה

חפש  

פורום 2004

דף 290 מתוך 331
דף 290 מתוך 331 עבור לדף:   |<  <      >  >|
 עוגת התפוחים שיש באתר הזה!!ו--- יניב26/11/2004 13:03
 היי, יניב לדעתי זו בהחלט עוגה ללא ביצים אך נחכהו --- ג'ואל
26/11/2004 14:27
 עוגה :(ו --- יניב
26/11/2004 14:40
 יניב,אתה צודק,צריכות להיות במתכון 2 ביציםו --- הרואה דברים
26/11/2004 15:27
 ומצ"ב המתכוןו --- הרואה דברים
26/11/2004 15:31
 רבותי, מדובר בשתי עוגות תפוחים שונות לחלוטיןו --- חמדה
26/11/2004 17:19
 חמדהו --- עידית
26/11/2004 17:26
 חמדה,עברתי עכשיו לדף הקודם,וכרגע ראיתי אתו --- עידית
26/11/2004 17:47
 עידית, תודה רבה! רשמתי לי... ו --- חמדה
27/11/2004 09:19
 חמדה,טעות שלי,סליחהו --- הרואה דברים
26/11/2004 20:04
 אחת העוגות-קינוחים הטעימים ביותר שקיימים,לטעמי,ו --- זברה
26/11/2004 21:59
 אני איתך, זברה. קצת פתיחות לא תזיק. וגם...ו --- איה.ו.
26/11/2004 22:44
 Allrightו --- יניב
27/11/2004 10:17
 חס וחלילה וחסה,יניב,לא נהרוג אותך,הכל ברוח טובה!ו --- זברה
27/11/2004 10:32
 מרק עדשים ו--- דבש26/11/2004 13:01
 אייזה יופי .........גדלו לי האותיות? .....ו --- פלפלית.
26/11/2004 13:09
 קיש תרד וחציל בגבינת עיזיםו --- איה.ו.
26/11/2004 16:19
 דבש- כמה מים ל-2 כוסות עדשים ?ו --- איה.ו.
26/11/2004 22:53
 כמה שניכנס..לפי הסמיכות שרוצים,לפחות ליטרו --- דבש
29/11/2004 14:41
 קישקע בחמיןו--- נילי26/11/2004 12:59
 אני דוקרת במזלג ,אפשר גם לעטוף בנייר כסףו --- דבש
26/11/2004 13:02
 לשפוך על הקישקע מים רותחים (מתוך קומקום) לאחר ו --- קוראת תמיד
26/11/2004 15:18
 קישקע.....להכניס לששקית קוקי...וגם אם תתפוצץ ו --- סילבי
26/11/2004 22:40
 סילבי, מה את עושה בשעה כזו ערה ???ו --- איה.ו.
26/11/2004 22:50
 שבת שלום - הפנטנט שלי...ו --- אילנה
27/11/2004 06:21
 אילנננננננננננננננננננננננננה!!!!! ו --- איה
27/11/2004 09:24
 YYY אילנה, איזה ביקור נחמד.....ו --- חמדה
27/11/2004 12:36
 אני מחפשת בבקשה את המתכון לצלי פטריות כמו באולמותו--- אושי26/11/2004 12:02
 הכוונה שלי לצלי בקר עם פטריותו --- אושי
26/11/2004 14:10
 אושי, הנה שירשור בנושאו --- סבין
26/11/2004 14:31
 אושי, כנסי רגע.ו --- איה.ו.
26/11/2004 20:10
 בוקר טוב שאלה אבל קודם כל ו--- orly26/11/2004 11:41
 אורלי - טוב לראות אותך ו --- איה
26/11/2004 11:56
  שכנעת אותי כיף לחזור ו --- orly
26/11/2004 12:05
 בוקר טוב! המחשב פורמט- וחזרתי !ו --- איה.ו.
26/11/2004 12:34
 צהריים טובים גם לך - חשבתי שנעלמת כי את נלחמת ו --- נעמה
26/11/2004 13:03
 הי...הארבה אכן ביקר פה...אפילו ניסינו לטעום....ו --- איה.ו.
26/11/2004 15:44
 איה.ו. מה קורה מסתדרת עם כמות הגשם ?ו --- ג'ואל
26/11/2004 14:25
 ג'ואל- איזה כיף לשמוע !! ...הסערה משתוללת פהו --- איה.ו.
26/11/2004 15:47
 בודאי עדיף גשםו --- ג'ואל
26/11/2004 17:41
  לסיפרי בישול טובים - לא מתוקו--- ספרדיה26/11/2004 11:35
 אני אוהבת את הספרים של בישולה ו --- Spring-f
26/11/2004 11:51
 ספרדיה - הספר: הבשלנית מרחוב אגריפסו --- איה
26/11/2004 12:01
 מצטרפת להמלצה של איה, יופי של ספר!!ו --- סבין
26/11/2004 14:36
 שרי אנסקי- אוכל. ספר משובח.ו --- איה.ו.
26/11/2004 12:35
 כמה המלצות:ו --- ayeletba
26/11/2004 12:41
 לדעתי - כ-----ל ספרי הבישול של בני סיידאו --- נעמה
26/11/2004 13:06
 גם בעיני בשלן בחסדו --- ayeletba
26/11/2004 16:41
 פשטידות ,פסטהו --- נירה
26/11/2004 14:01
 ואני מבשלת, עפי, צפורה קרייזמן,מאפים,סלטים, ו --- מלכה
26/11/2004 15:02
 אני מצטרפת להמלצה של נעמה- כל הספרים של בני סידאו --- יסמין
26/11/2004 15:26
 רשליקה ספר מצוין.ו --- עידית
26/11/2004 16:32
  לכולכן. אם יש עוד המלצות-יתקבל!ו --- ספרדיה
26/11/2004 18:17
 עוגות ב-5 דק'-סירקיס,ספרי בני סיידא-מומלציםו --- הרואה דברים
26/11/2004 20:06
 הרואה,עוגות ב 5 דקות זה לא של סירקיס,של רות יולסו --- עידית
26/11/2004 20:21
 שוב טעיתיו --- הרואה דברים
26/11/2004 21:11
 בוקר קסום לכל הבשלניות ו--- נתן26/11/2004 09:01
  מתכונים שהופיעו בפורוםו --- ריקי משעת סיפור.....
26/11/2004 09:41
 עוד מתכון מצויין שאני מכינה תמיד...ו --- סבין
26/11/2004 11:11
  עזרה במתכון ו --- נעמה
26/11/2004 11:25
 נעמה, מצאתי לך משהו.... לא בדיוק מה שאת מחפשתו --- סבין
26/11/2004 14:47
 תודה תודה - אני אאלתר ממה שצירפת ו --- נעמה
26/11/2004 16:14
 האם אתם מבשלים כל יום אוכל טרי ?ו--- הרואה דברים26/11/2004 09:01
 בגדול מבשלת כ 3 פעמים בשבוע,תוספות,בהתאם לצורך.ו --- פלפלית.
26/11/2004 09:32
 ממש לא - אני מבשלת פעמיים בשבוע - שלישי ושישיו --- ריקי משעת סיפור.....
26/11/2004 09:41
 בבית שבו הגוזלים מופיעים רק בסופי שבועו --- לי
26/11/2004 09:52
 כמעט כל יוםו --- דארה
26/11/2004 10:07
 כל יום טריו --- יהודית
26/11/2004 10:11
 27 שנים בישלתי כל יום אוכל טריו --- חמדה
26/11/2004 10:28
 אני לא אוהבת להקפיא.........ו --- איה
26/11/2004 11:20
 איה,איזה תבלינים את שומרת בהקפאה?ו --- הרואה דברים
26/11/2004 12:03
 פלפל שאטה מיובש ו --- איה
26/11/2004 13:52
 איה, בעניין אורחים לא קרואים ו --- Spring-f
26/11/2004 14:15
 ספרינג קניתי את הרעיון תודהו --- ג'ואל
26/11/2004 17:46
 למה לא אבקה ?! ו --- *יעל*
26/11/2004 17:05
 אצלי לא אוהבים קפוא,אבל לפעמים אין ברירהו --- דבש
26/11/2004 12:39
 אני מבשלת לרב ביום חמישי בערב/ששי בבוקרו --- ayeletba
26/11/2004 12:44
 כמעט כל יום יש אוכל טרי-ולא בגלל שאני כזו,ו --- הרואה דברים
26/11/2004 15:14
 לגבי עוגות בהקפאה ו --- ayeletba
26/11/2004 16:44
 אני מבשלת פעם אחת בסוף השבוע שישי/שבת, המוןו --- קוראת תמיד
26/11/2004 15:27
 משתדלת. אך בשר/עוף רק פעמיים בשבוע.ו --- איה.ו.
26/11/2004 15:54
 אני מבשלת כל יום.בשעה 6.30 בבוקר ,האוכל מוכןו --- עידית
26/11/2004 16:37
 תגידו, יש יותר 'אוירה של בית' מאשר ריחות התבשיליםו--- חמדה26/11/2004 08:36
 חמדה!! נשמע נהדר וטעים!!!!!ו --- סבין
26/11/2004 08:57
  חמדה ,מתכון לקוסקוס במיקרוו --- עידית
26/11/2004 17:24
 ואצלי עכשיו יצאו מהתנור ו --- הרואה דברים
26/11/2004 08:58
 בוקר טוב! איזה כיף לבשל ביום חורפי שכזה!ו --- יסמין
26/11/2004 09:41
 חמדה, הסופגניות האפויות נשמעות פתרון מצוין- אנסה ו --- יסמין
26/11/2004 09:45
 יסמין, מי מה ולמה,??? איפה המתכון לסופגניות אפויותו --- שרי
26/11/2004 09:50
 שרי,ו --- יסמין
26/11/2004 09:56
 יסמין, תודה, אכן לא ראיתי, ולגבי ההשריה, תעשי כמו ו --- שרי
26/11/2004 09:59
 יסמין, לגבי השעועיתו --- חמדה
26/11/2004 10:21
 חמדה, תודה! השעועית כבר בסיר. ובקשר לעוגהו --- יסמין
26/11/2004 11:11
 אני בעד סופגניות אפויות !!!! אימצתי בחדווה !ו --- איה.ו.
26/11/2004 16:24
 יסמין בקשר לשעועית- להרתיח אתה שעועיתו --- הרואה דברים
26/11/2004 12:06
 יסמין,לא ראיתי שחמדה כבר ענתה לך...ו --- הרואה דברים
26/11/2004 12:07
 תודה לך הרואה בכל מקרה..ו --- יסמין
26/11/2004 15:27
 חמדה איזו השקעה...ואיזו חריצות....ו --- ריקי משעת סיפור.....
26/11/2004 09:37
 ,,,,והניחוחות עולים ישר מן הכתוב.ו --- לי
26/11/2004 09:42
 בוקר טוב מאורחת פורחת וחמדה! ברוכה השווה! ו --- ayeletba
26/11/2004 09:45
  מרק עוף ירקות וגריסים עשירו --- ayeletba
26/11/2004 09:46
 הוכנו גם:ו --- ayeletba
26/11/2004 12:46
 חייבים א. מרק כשיש בפנים את העוף?ו --- ציפי
26/11/2004 13:44
  עוד גרסה לקציצות אפויותו --- ayeletba
26/11/2004 09:48
 אצלי ב ו --- פלפלית.
26/11/2004 09:47
  שכחתי-סלט חסה וזוקיני קטנטנים ברוטב לבן.ו --- פלפלית.
26/11/2004 10:59
 mini ארוחה הונגרית ובהחלט טיפוסית.ו--- לי26/11/2004 07:12
 לי,חמודה,למרות עשרות מתכוני גולש שיש לי,ו --- זברה
26/11/2004 07:28
 בבקשה:ו --- לי
26/11/2004 08:56
  מתכון,מתכון.............50 פעם.ו --- פלפלית.
26/11/2004 12:57
 לי אפשר בבקשה את המתקון למקרלי ??? בתודה. ו --- פלפלית.
26/11/2004 12:53
 כמובן פלפלית.ו --- לי
26/11/2004 13:45
 חן חן לי - הכוונה לך, לי . זה בעצם בצקניות ? נכון?ו --- פלפלית.
26/11/2004 14:29
 נכון מאד,בצקניות ,בצקיות, ובשפת המקור נוקרלי,ו --- לי
26/11/2004 15:00
 לי,התיאור שלך והמוסיקה של זברה על הבוקר ו --- הרואה דברים
26/11/2004 07:48
 למשה מחולוןו--- סבין26/11/2004 06:52
 משה מחולון,מזל טוב לך ו --- הרואה דברים
26/11/2004 07:04
  מזלטוב משה - יומולדת שמח ו --- חמדה
26/11/2004 07:16
 למשה-איש כל כך יצירתי יום הולדת שמח.ו --- לי
26/11/2004 07:14
 משה מחולון, וברכה מוסיקלית-ו --- זברה
26/11/2004 07:25
 למשה ו --- פלפלית.
26/11/2004 08:16
 משה מחולון והתגשמות כל החלומותו --- דנדשה
26/11/2004 08:24
 למשה ו --- שרי
26/11/2004 09:19
  ברכות למשה הבשלן בריאות ואושר ו --- ריקי משעת סיפור.....
26/11/2004 09:33
 יום הולדת שמח ועד 120 שנות בישולו --- אושי
26/11/2004 09:41
 ברכות!!! מכל ה- ו --- איה
26/11/2004 11:21
 מזלטוב משה מחולון ויומולדת שמח ו --- Spring-f
26/11/2004 11:50
  יום הולדת שמחו --- ג'ואל
26/11/2004 12:15
 משה- מזל טוב! הרבה אושר ובריאות !ו --- איה.ו.
26/11/2004 12:30
 ו --- דבש
26/11/2004 12:35
  למשה מחולון. בריאות ואושר וכל טוב ו --- ayeletba
26/11/2004 12:39
 המון מזלטי"ם-עד 120ו --- עדה
26/11/2004 13:07
 שפע ברכות מזל טוב.ו --- קשת
26/11/2004 13:26
 ו --- נירה
26/11/2004 13:51
 , והמון ברכות ו --- מלכה
26/11/2004 15:00
 משה פתחו ו --- סילבי
26/11/2004 15:07
 ניסיון אחרוןו --- סילבי
26/11/2004 15:12
 למשה יום הולדת נהדר ומיוחד הרבה ו --- קוראת תמיד
26/11/2004 15:14
 מזל טוב למשהו --- עידית
26/11/2004 16:26
 מזל טוב ועד מאה ועשרים ו --- *יעל*
26/11/2004 17:08
  לך, משה. הרבה בריאות ותבשילים טוביםו --- אוריתה
26/11/2004 17:20
 ו --- ספרדיה
26/11/2004 18:18
 בוקר טוב,לאחר יומיים היעדרות-ו--- זברה26/11/2004 06:07
 סלמון נוסח פרובנסו --- זברה
26/11/2004 06:09
 קציצות בשר ירוקות עם עגבניותו --- זברה
26/11/2004 06:14
 סלט חסה,תירס ,אבוקדו ולבבות דקלו --- זברה
26/11/2004 06:29
 שאלת קציצות,ו --- לי
26/11/2004 07:29
 לי,מנסיון,המתכון פשוט,מה שמיוחד בו הוא ו --- זברה
26/11/2004 07:39
 זברה-בוקר טוב, ויום נעים לכולם עד כמה שאפשר,הטחינהו --- שרי
26/11/2004 08:37
 היי שרי,בסדר,טחינה רגילה,או ירוקה,תעשה כאן את ו --- זברה
26/11/2004 10:35
 בוקר טוב זברה ובוקר טוב כולם......ו --- סבין
26/11/2004 06:42
 בוקר טוב לכולנו ו --- הרואה דברים
26/11/2004 07:06
 בוקר טוב.. קררררלשיר...ו --- פלפלית.
26/11/2004 08:21
 חריף|ית,גם המתכוניםו --- זברה
26/11/2004 08:28
 התכוונתי לפלפלית,איך לא עלה לי האייקון??ו --- זברה
26/11/2004 08:29
  הנה הוספתי, שיהיה טעים - לכוווולם.ו --- פלפלית
26/11/2004 09:18
 מרק ירקות מהיר,עשיר וטעים-נוסח פרובנסו --- זברה
26/11/2004 07:08
 מרק עדשיםו--- ציפי25/11/2004 19:59
 ציפי, בבקשה שרשור מרקי עדשים,עם א.מרק ובלי א.מרקו --- שרי
25/11/2004 20:14
 לשריו --- ציפי
25/11/2004 20:21
 ממש לא, אם תתבלי לפי מה שרשום במתכון, אין סיבה ו --- שרי
25/11/2004 20:26
 בבקשה מרק עדשים נהדר וקל של חמדה ו --- קוראת תמיד
25/11/2004 20:41
 תודה על המתכון - שאלה ...ו --- ציפי
26/11/2004 13:37
 סטייק טונהו--- mirit25/11/2004 19:53
 קודם כל להפשיר אותו............. ו --- איה
25/11/2004 19:58
 מירית, איזו הברקה הבריקה איהנשמה , אז קודםו --- שרי
25/11/2004 20:21
 לאיה וו --- mirit
25/11/2004 20:08
 לשרי- הברקה די פוגעת בסטודנטית שחיה לבד ומנסה ללמוו --- mirit
25/11/2004 20:27
 ללמוד משהוו --- mirit
25/11/2004 20:29
 מירית יקירה, אם שמת לב בסוף ההברקה ישנה גם קריצהו --- שרי
25/11/2004 20:33
 לשרי- לא ראיתי כיו --- mirit
25/11/2004 20:49
  טונה עם פלפלים אדומיםו --- חמדה
25/11/2004 21:59
 תודה על המתכון חמדהו --- mirit
26/11/2004 17:30
 תגידו, מה אתם אומרים על ההצעה הזאת של גבייתו--- חמדה25/11/2004 19:43
 גם לדעתי זאת חוצפה אבל, אם זה יוחלט זה בודאי יהיה ו --- elinka 1
25/11/2004 19:57
 למען האמת במסעדות זה נתון לשיקול הסועד.ו --- *יעל*
25/11/2004 22:47


עבור לדף:   |<  <      >  >|


מקרא:
-הודעה עם תוכן -הודעה ללא תוכן -תגובה עם תוכן -תגובה ללא תוכן -חדש -הודעה מיוחדת
לחיצה על הריבוע בצד ההודעה תפתח את ההודעה בחלון חדש
פיתוח על ידי: InterTK     עיצוב אתר: איה גולן - מעצבת אתרים לאינטרנט
איה גולן - מעצבת אתרים לאינטרנט