חיפוש הודעה

חפש  


המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד...


תוכן ההודעה

שוק טלה בשמן זית,שום ורוזמריןו--- זברה 13/5/2004 08:01
1 שוק טלה יפה ומנוקה
6 שיני שום קלופות, חצויות
שליש כוס שמן זית
2 גבעולי רוזמרין
מלח, פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס יין לבן

ההכנה:

חורצים בשוק חריצים קטנים ועמוקים עם סכין קטנה.
מכניסים את שיני השום החצויות את החריצים.
מניחים את השוק בתבנית התנור, יוצקים עליה את שמן הזית ומעסים אותה מעט. ממליחים ומפלפלים.
יוצקים לתבנית את היין וצולים בתנור בחום של 220 עד שהשוק משחימה (כ 15-20 דקות).
מנמיכים את חום התנור ל- 150 מעלות לעוד 45 דקות עד שעה.
מוציאים, מניחים לשוק לנוח כ-10 דקות. פורסים ומגישים.
מקור-ישראל אהרוני,דרך האוכל.




 

עץ ההודעה

 
פרוייקט - מתכונים באלף-בית - היום האות טיו--- איה13/5/2004 12:12
שוק טלה בשמן זית,שום ורוזמריןו--- זברה « הודעה נוכחית
13/5/2004 08:01
טאבולהו--- זברה
13/5/2004 08:06
13/5/2004 08:12
טורטיהו--- זברה
13/5/2004 08:22
13/5/2004 08:25
13/5/2004 08:35
טמפורהו--- זברה
13/5/2004 08:39
13/5/2004 08:45
סלט טונהו--- זברה
13/5/2004 08:57
13/5/2004 09:41
13/5/2004 09:44
13/5/2004 09:55
13/5/2004 10:30
13/5/2004 10:13



מקרא:
-הודעה עם תוכן -הודעה ללא תוכן -תגובה עם תוכן -תגובה ללא תוכן -חדש -הודעה מיוחדת
לחיצה על הריבוע בצד ההודעה תפתח את ההודעה בחלון חדש
פיתוח על ידי: InterTK     עיצוב אתר: איה גולן - מעצבת אתרים לאינטרנט
איה גולן - מעצבת אתרים לאינטרנט