אל תוך הלילה...............ו--- חמדה | 22/6/2005 22:33 |
| |
| 22/6/2005 22:30 |
(חמדה/איה, אני אבין אם תמחקו את ההודעה הזאת אח"כ)
קרה דבר נורא - לפני כמה זמן מרצה רב השפעה ופרסטיז'ה, אדם מפורסם, משורר ויענו איש מוסר - תקף מינית, באלימות גדולה בחורה שלומדת איתי (אני לקראת סוף לימודי במוסד אקדמי ידוע ).
בכאב גדול (גם פיזי, האיש הכה אותה ממש) היא נגשה להנהלת המוסד ודיווחה על המקרה. לאסונה ולתדהמת כולנו הבחורה ננזפה ע"י ההנהלה, נאמר לה שזה בעצם אשמתה ("מה, את לא יודעת מי האיש הזה? מה את מטומטמת? מה את נכנסת למכונית שלו בכלל? אל תגידי לאף אחד, את יודעת איך זה, בחורות מפטפטות...") - בסופו של דבר המרצה הועף בנימוס גדול ובצ'אפחה חברית על השכם ושום תלונה למשטרה לא הוגשה.
בבירור קצר במוסדות לימוד אחרים שהאיש מרצה בהם וגם במקומות שהוא כותב בהם התגלה שאין כאן שום הפתעה. החלאה הזאת עושה את זה שנים, שנים!
ולא הוגשה תלונה מעולם. כולם מפחדים מהפה הגדול שלו ומההשפעה הגדולה שיש לו בהמון מקומות.
- הסיפור הזוועתי הזה ממש הדיר שינה מעיני, הבחורה כל כך בטראומה שהיא לא מוכנה לעשות כלום בקשר לזה...החלטתי לעשות מעשה ודיברתי עם מספר עיתונאים - והכל נגמר באותו אופן - אף אחד לא מוכן לקחת על עצמו לחשוף את הסיפור הזה.
הייתם מאמינים! והוא מסתובב חופשי! ועושה עוד ועוד נזק! וכולם יודעים! פשוט לא יאמן....
אז תגידו לי אתם - מה עושים עכשיו? סגור הודעה | |
| 22/6/2005 22:42 |
מסך של אנונימיות..
אבל רק בתנאי שאכן יש הוכחות, כי אחרת אפשר להסתבך בגדול בתביעה של הוצאת דיבה מצידו. בעיקר אם הוא מפורסם ורב השפעה.
והאמת, יולה, הייתי נותנת לבחורה שמעורבת בעניין לטפל בזה. נכון שאפשר לעזור ולתמוך בה, אבל המאבק צריך להיות שלה.
יש מרכזים שמטפלים בבחורות במצב הזה, ותנסי לשכנע אותה לגשת אליהם, גם כדי לעשות משהו בשביל עצמה - להשתחרר מהטראומה ובאיזשהו מובן 'להזדכך' על ידי זה שהיא חושפת אותו,
וגם בשביל לעצור אותו שלא ימשיך לעשות את זה לנשים אחרות.
זו דעתי.
לטייח ולכסות ולהעלים את השם וכו' - זה לתת לו פרס. סגור הודעה | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי | |
| 22/6/2005 22:51 |
אבל רק בתנאי שהכל נבדק ונמצא אמת לאמיתה.
מה שיותר חשוב הוא שהבחורה תטופל היטב כדי לא לגרור איתהתוצאות של טראומה לכל החיים. יש מרכז לנפגעות תקיפה מינית - 1212 אם אני לא טועה. וזה יותר חשוב מהכל. נקמות -אחר-כך. סגור הודעה | |
| 22/6/2005 22:59 |
| |
| 22/6/2005 22:51 |
| |
| 22/6/2005 22:56 |
אין לי ספק בכלל שהאיש עשה את המעשים האלה ויותר מזה...
אפילו איך שהוא היה מדבר אלינו בשיעורים...מעליב ופוגע בבחורות מכנה אותן בשמות איומים (אני לא אחזור על הקשים שבהם כאן - ציצקלך..אחד המתונים...האיש הוא הטרדה מינית מהלכת)
הבחורה כל כך נפגעה מהקירות האלה שהוצבו מולה כשהיא ניסתה לדבר שאי אפשר לשכנע אותה לעשות משהו בכלל.
ולגבי לפרסם את השם - למה לא כתבתי אותו כאן? למה אני מגנה על הפושע הנורא הזה? ויכול מאוד להיות שהוא מלמד או לימד מישהי כאן, או בת של מישהי כאן - וצריך להזהיר! ואי אפשר.
והמצפון שלי מייסר אותי. ממש. שנים של חינוך לאכפתיות, לעמידה על שלך, לאמונה בטוב וצדק - וכשזה עומד למבחן...זה כאילו לא ענייני - אם היא לא מתלוננת אז זאת לא בעיה שלי.
אם היה איזה אנס חדרי מדרגות כל המדינה היתה על הרגליים ומפרסמת קלסתרונים ואת הדבר הזה מכניסים בדלת הקידמית. ואנשים כאילו הגונים, הורים לילדים אנשי חינוך, עיתונאים, משוררים, מחזאים, אנשי קולנוע - לא רק שהם לא חושפים אותו הם חברים שלו ומגנים עליו!
הורג אותי הרגע הזה - כשהעולם נחשף בכל כיעורו - ולנו נותר רק להסתכל מהצד.
וכנראה שזה באמת לא המקום ונסחפתי קצת - אבל אני כל כך נסערת...לא יכולתי להתאפק. סגור הודעה | |
| 22/6/2005 22:53 |
די נשבר לי מההתבכיינות.
מי שיכול וצריך להגיש תלונה למשטרה זו החברה שלך.
אז אם כל כך אכפת לה מהנזק שהוא יכול לגרום לאחרים - אז שתואיל להתעשת ולגשת למשטרה. ויפה שעה אחת קודם.
סגור הודעה | |
| 22/6/2005 22:58 |
היא פגועה וכואבת וכל פעם שהיא ניסתה לדבר צעקו עליה והשפילו אותה - והנה גם את מצטרפת. ברוכה הבאה סגור הודעה | |
| 22/6/2005 23:01 |
| |
| 22/6/2005 23:01 |
את לא יכולה לעשות בשבילה את העבודה אבל כחברה את חייבת לוודא שהיא מקבלת טיפול. ואח"כ כל השאר. ואני בטוחה שבמרכז לנפגעות תקיפה מינית ידעו גם מה לעשות בעניין תלונה במשטרה. סגור הודעה | |
| 22/6/2005 23:09 |
יולה אל תכעסי על נורמה היא בסה"כ צודקת היא חייבת לקום ולעשות מעשה כמה שזה לא קל. הוא חייב להענש ממזמן אם היא לא תעשה את זה ייפגעו עוד עשרות אחרות ורק אולי בעוד מאה מהן תקום אחת ותדבר ןלמה?
בגלל שהוא מפורסם? אז מה גם אם זה רה"מ עליו לתת את הדין על פשיעה כזו חמורה ולא רק הוא אלא כל יושבי המשרד והמוסד ה"חינוכי" הזה חייבים לבוא לדין על שיתוף פעולה נגד נערות ובחורות תמימות שבאו ללמוד ולהשכיל ויוצאות מושפלות ונאנסות.
לא לשתוק לפרסם אותו ואת כל מי ששיתף פעולה כשלא רצה לחשוף.
והכי חשוב שיהיו הוכחות כי אז יגידו שהכל מצוץ מהאצבע וזה יהיה חבל לחברתך.
מאחל לה החלמה מהירה (אפילו שאני חושב שזה בלתי אפשרי) סגור הודעה | |
| 22/6/2005 23:25 |
| |
| 23/6/2005 01:18 |
| |
| 23/6/2005 01:09 |
חובה לא זכות הוא ייתן את הדין על המעשה עם כל הקשרים שלו בעולם.
אף אחד לא העיז לעשות משהו כי פחדו ממנו אז הגיע הרגע לפעול על מנת לעצור אותו ולתמיד...!
ולחברה שלך כדי ללכת לטיפול שלא יהיו לה משקעים יותר עמוקים ממה שיש לה (שזה מספיק).
לתבוע אותו וכמה שיותר מהר.
 סגור הודעה | |
| 23/6/2005 08:30 |
ואני בהחלט מבינה עד כמה את נסערת.הבעיה היחידה שאני רואה כאן היר שאם אותה בחורה לא תתלונן במשטרה הוא ימשיך במעשיו.הוא כבר פגע בה,וכמוהו פגעו בה התגובות.והכי חשוב ,להיות איתה,להיות איתה לאורך כל הדרך,להכניס לה לראש שהיא לא אשמה בכלום,למרות מה שאמרו לה עליו אחר המעשה.היא לא אשמה,היא לא הזמינה/ ביקשה את זה.
וזה מזכיר לי את הידיעה שפורסמה השבוע בעיתון על הילדה שהתלוננה שבני כיתתה חתכו לה חלק מהפיטמה ומצ"ב קישור על תגובות המנהלת והמשטרה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101966,00.html
במדינה שלנו יש הרבה " טייחים ". סגור הודעה | |
| 22/6/2005 22:45 |
| |
| 22/6/2005 23:18 |
| |
| 23/6/2005 00:01 |
| |
| 23/6/2005 06:41 |
האתר הזה http://www.worth1000.com הוא אתר של תחרותיות בין אנשים על עיבודי תמונה בעזרת תוכנת הגרפיקה פוטושופ.
כן ,גם אני רשומה שם ומשתתפת.לא בכינוי שאני משתמשת בו פה כמובן.
וכל פעם שמישהו מוציא מצגת מהעבודות שם ולא טורח להסביר הרבה אנשים חושבים שזה אמיתי.
יש שם דברים מדהימים ואנשים כישרוניים.
וגם כאן יש כשרונות אבל, של הדבר האמיתי.
סגור הודעה | |
| 22/6/2005 23:15 |
קוראים לה שלומה אבל היא עדיין לא מצליחה להכנס סגור הודעה | |
| 22/6/2005 23:19 |
זה כל פעם חוזר על אותה הודעה שאומרת לרשום את הפרטים וזה כאילו לא נקלט,אולי אתן יכולות לעזור? סגור הודעה | |
| 22/6/2005 23:41 |
היא עושה משהו לא נכון בתהליך ההרשמה הקצר והפשוט!!
יש לבחור שם וסיסמה - השם שלומה הוא בסדר גמור כלומר הוא פנוי לשימוש..
פשוט לנסות שוב, לאט ובסבלנות...
שלומה - נסי שוב! אנחנו מחכים לך כאן!  סגור הודעה | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי | |
| 22/6/2005 23:54 |
| |
| 22/6/2005 23:30 |
שרי,אל תרגישי לא נעים,קורה שמתפקשש (וברור שהפקשוש הוא לא שלך!)
אני קונה את הרעיון של ספרינג ובוודאי שאני אנסה אותה שוב,אני מאד אוהבת את העוגה הזו של בתי המלון!
תודה רבה רבה!!! סגור הודעה | |
| 22/6/2005 23:37 |
| |
| 22/6/2005 23:59 |
רוצה את הטריויה שלך!!!!!
השאלונים והחידות שלך יותר כייפיות!
ניסיתי ב"על השולחן".....נראה לי ש-90% מהתשובות שלי לא נכונות..... סגור הודעה | שלח לי דוא"ל | |
| 23/6/2005 01:25 |
| |
|