המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד...


חיפוש הודעה

חפש  

פורום 2007

דף 232 מתוך 248
דף 232 מתוך 248 עבור לדף:   |<  <      >  >|
  שאלות, תשובות, חיפוש מתכונים לשעת צהריים ו--- סבין29/11/2007 12:32
 ריקי,תסתכלי על האורז שהבאתי אתמולו --- עידית
29/11/2007 12:58
 עידית חיפשתי ולא מצאתי - גם את מכינה אורז עם פול?ו --- ריקי משעת סיפור
29/11/2007 16:06
 אתמול העלתי מתכון לאורז קצת אחרת,אני תמיד מכינהו --- עידית
29/11/2007 19:05
 שאלה למומחיות באפייה - אני זכרתי שכמה מכן לא ו --- sharonc
29/11/2007 13:27
 שרון,נראה לי שאת יכולה להקציף 10 דק' את הביציםו --- עידית
29/11/2007 14:24
 שרוניק,לא מומחית באפיה,אבל אני מפרידה ומקציפהו --- פלפלית
29/11/2007 14:33
 שרונק, את יכולה להקציף את הביצים השלמות - הקצפהו --- סבין
29/11/2007 14:52
 שרון ניתן להקציף ביצים שלמות+סוכר.ו --- נירה
29/11/2007 17:43
 sharonc, כן זה אפשריו --- יפנית
29/11/2007 19:00
 תודה רבה לכולכן אתן נהדרות , האמת שזה חוסך הרבהו --- sharonc
29/11/2007 23:14
 גדולה, ערגליות תוצרת בית - שלב אחר שלבו --- חנהל
29/11/2007 13:30
 ו --- גדולה
29/11/2007 14:47
 די,די... לא ל"צעוק" ... לבריאותו --- חנהל
29/11/2007 14:58
 מפרום....רוצה להכין ולהקפיא, האם זה אפשרי???ו --- גילי49
29/11/2007 15:19
 גילי,בעיקרון לא ניתן להקפיא תפו"א.ם הופכים מתפורריו --- עידית
29/11/2007 15:46
 תודה עידית....כמה זמן בערך צריך לבשל את המפרום.ו --- גילי49
29/11/2007 15:53
 אני מבשלת בין 1.5-2 שעות וכל המרבה הרי זה משובחו --- עידית
29/11/2007 16:13
 ו --- גילי49
29/11/2007 19:42
 גילי אני אופה את המפרום בפיירקס עם הרוטב יוצא נהדרו --- טליון
30/11/2007 00:48
 sarap את הפול והאורז מוסיפים בשלב ה-2ו --- ריקי משעת סיפור
29/11/2007 15:57
  דיווחים והמלצות לשעת צהריים ו--- סבין29/11/2007 12:31
 ריקי,יופי של תפריט .גם אני מכינה רק עם מלח לימון ו --- עידית
29/11/2007 12:57
 תודה והחומוס יצא לי באמת משו משו הוא לימד אותיו --- ריקי משעת סיפור
29/11/2007 16:15
 אנסה גם את זה.ו --- עידית
29/11/2007 20:37
 אצלי ב להיום.ו --- sharonc
29/11/2007 13:23
 שרון,איזה מרק ריחני.מאיפה עלי הקארי היבש?ו --- עידית
29/11/2007 13:26
 עידית , כשהיינו בצפון נכנסנו לחוות דרך התבלינים ו --- sharonc
29/11/2007 13:33
 תודה שרון,אבל את יודעת שיש הבדל עצוםםםם ביןו --- עידית
29/11/2007 13:47
 עידית הקארי היבש שקניתי יש לו טעם משגע והוא נותן ו --- sharonc
29/11/2007 13:52
 יש לי ויש לי.רוצות קצת עלי קארי טריים אך מוקפאים?ו --- שרי
29/11/2007 13:56
 שרי,מזה הירק הזה?ואיפה משיגים?אני מתארת לי ו --- עידית
29/11/2007 14:26
 עלי קארי - עלים רחבים ומבריקים של עץ, הגדל פרא ו --- חנהל
29/11/2007 14:51
 חנהל-שאלתי על הירק השני ששרי ציינה.בכל זאת תודהו --- עידית
29/11/2007 15:07
 עידית , אני לא שרי אמנם אך....ו --- nogamoon
29/11/2007 16:22
 נוגה תודה,אני משתמשת בכוכבי אניס לבשר,ולקריץו --- עידית
29/11/2007 19:09
 שרי תשלחי קצת גם קפואים המתקבלים בברכה , חחחחו --- sharonc
29/11/2007 15:26
 שרון,אני שאלתי קודםו --- עידית
29/11/2007 15:47
 לא לריב בנות......כל אחת תקבל תשובה,עלי קארי טרייםו --- שרי
29/11/2007 16:57
  ארוחת הצהריים שלנו: פריקסה ו --- יפנית  
29/11/2007 13:59
 ו --- יפנית
29/11/2007 14:04
 יפנית,עדיף שהבעל שלי לא יראה את זה...ו --- עידית
29/11/2007 14:27
 יפנית מתאים לי אחד כזה עכשיוו --- חנהל
29/11/2007 14:35
 יפנית, נראה נהדר! שנים לא אכלתי פריקסה....ו --- דלית
29/11/2007 16:19
 יפנית הפריקסה מעולהו --- לינדה7
30/11/2007 06:22
 יפנית....ו --- סבין
29/11/2007 14:57
 יפנית איזה יופי תענוג לנעוץ בזה שיניים ו --- ריקי משעת סיפור
29/11/2007 16:19
 תודה לכן ו --- יפנית
29/11/2007 19:02
 ריקי, יפנית..... כל הכבוד לביצועים - נהדר ו --- פלפלית
29/11/2007 14:35
 ריקי... האורז עם הפול נראה משהו-משהו.יוכן בהזדמנותו --- חנהל
29/11/2007 14:36
 ריקי, אהבתי את האורז ו --- סבין
29/11/2007 15:00
 ..........בחצי היום...........ו--- סבין29/11/2007 12:30
 צהריים טובים לכולם והמשך יום מקסים!ו --- sigal
29/11/2007 12:56
 עידית, אי אפשר למחוק רק קישור.. מחקתי את המתכון ו --- פלפלית
29/11/2007 13:33
 תודה פלפלית על עצתך,זאת אעשהו --- עידית
29/11/2007 13:39
 יפנית...ריקי...טעים אצלכם...ו --- שרי
29/11/2007 14:04
 ריקי, התבשיל שלך נראה טעים ו --- יפנית
29/11/2007 14:08
 יפנית אתם באמת מפסידיםאתם עירקים?או כורדים?ו --- עידית
29/11/2007 14:28
 כורדיםו --- יפנית
29/11/2007 14:35
 עכשיו ברור מאיפה היד הקלה על הקובבות,כמו שהבת שלי ו --- עידית
29/11/2007 15:08
 ו --- יפנית
29/11/2007 19:04
  חמה על הסרט Edge of Heavenו --- נעמה בעבודה 2
29/11/2007 14:28
  מבחר מתכונים ליום חמישי......ו--- סבין29/11/2007 06:54
 תפוחעץ על מקל בסוכר אדום(גידיאלה, בומבלה)ו --- שָׁמֵנִי
29/11/2007 08:20
 מרק שעועית אזוקי עם מנגולדו --- lea.k
29/11/2007 12:15
 מרק עדשים עם גזר ואיטריותו --- עידית
29/11/2007 13:44
  פול ירוק עם אורז ו --- ריקי משעת סיפור  
29/11/2007 16:09
  מרק עדשים חומים /ירוקיםו --- shira
29/11/2007 17:23
  עוגת שיש שוקולד תפוז וקוקוסו --- shira
29/11/2007 17:39
  עוגיות מלוחות ללא ביציםו --- עידית
29/11/2007 19:16
 מרק קובה סלק ולימון - שלב אחר שלבו --- חנהל
30/11/2007 05:09
 פאי דלעת (חלבי)ו --- חנהל
30/11/2007 05:15
 קובה עירקית שטוחה במרק חומוסו --- חנהל
30/11/2007 05:19
 קובה עיראקי עם מרק סלקו --- חנהל
30/11/2007 05:23
 פשטידת בצל עם כרובית ואפונה - צ'יק צ'אקו --- חנהל
30/11/2007 05:28
 עוף שלם בבצל ושקדים מטוגניםו --- חנהל
30/11/2007 05:33
 עוף עם בצל ופלפליםו --- חנהל
30/11/2007 05:39
 עוף עם קוביות בצל ותפוחי אדמהו --- חנהל
30/11/2007 05:43
 פסטרמה רומנית מחזה הודוו --- חנהל
30/11/2007 05:47
 אָרַיסְט לוּזו --- חנהל
30/11/2007 05:54
 מאפה עלי לזניה, גבינות ועשביםו --- חנהל
30/11/2007 06:15
 ים - בורקס גורמהו --- חנהל
30/11/2007 06:19
 קישור ל|מתכוןI בורקס גורמהו --- חנהל
30/11/2007 06:29
  שאלות / תשובות / חיפוש מתכונים ו--- סבין29/11/2007 06:53
 tomay , תודה על הקישור למתכון של קרין גורן - ו --- פלפלית
29/11/2007 07:44
 בשימחהו --- tomay
29/11/2007 08:58
 תודה לרותי וסבין ולדליתו --- chant
29/11/2007 08:05
 אמאשל בוקר טוב, אפשר לקבל את המתכון של תבשיל ו --- שוקשוק
29/11/2007 09:28
 שוקשוק,השריתי מאש (אין לי כמויות.... כוס וחצי בערךו --- אמאשל
29/11/2007 10:09
 בוקר נפלא לכולן! קניתי שעועית אזוקיו --- שוקשוק
29/11/2007 09:30
 שוקשוק,העליתי מתכון למרק שעועית אזוקיו --- lea.k
29/11/2007 12:18
 כתבי את המילה אזוקי במנוע החיפוש הנמצא בצד שמאלו --- שרי
29/11/2007 12:35
 שרוניק.... תיכנסי רגע ל-ו --- חנהל
29/11/2007 10:49
 בקשת עזרהו --- גדולה
29/11/2007 11:42
 ערגליות...ו --- חנהל
29/11/2007 11:48
 בקשר לערגליותו --- גדולה
29/11/2007 12:50
 חנהל'ה את ופלפלית לא נותנות לי לוותר, אתן מקסימותו --- sharonc
29/11/2007 12:58
  דיווחים והמלצות - בנושא אוכל ו--- סבין29/11/2007 06:53
  מסעדה חדשה בדרוםו --- חנה
29/11/2007 08:04
 חנה, תודה! זה נמצא ממש בתוך המושב?ו --- דלית
29/11/2007 08:22
 כך מגיעים:ו --- חנה
29/11/2007 08:57
 חנה תודה על ההמלצה. ננסה, אנחנו עוברים שם הרבה.ו --- איה ו.
29/11/2007 08:57
 בסגולה יש גם את מסעדת "כרמים" , נכון? ו --- איה ו.
29/11/2007 08:57
 בסגולה יש שלוש מסעדותו --- חנה
29/11/2007 10:09
 בוקר טובחני לילה נעים וחמיםו--- עידית29/11/2007 04:15
 שרון,אעלה את מרק העדשים בסביבות 11.אני צריכה ו --- עידית
29/11/2007 06:00
 אם תרצי לצהרים אל תדאגי.מתבשל תוך זמן קצר ביותר.ו --- עידית
29/11/2007 06:01
 תודה עידית - גם אני מחכה.....................ו --- איה
29/11/2007 07:51
 עידית רשמתי אותו , תודה רבה רבה , נשמע מעולהו --- sharonc
29/11/2007 13:40
 ו --- עידית
29/11/2007 14:29
 בוקר טובו --- טליון
29/11/2007 06:41
 עתנוש=ענתוש (זה מהפחד...מרופא שיניים...חחחחח)ו --- טליון
29/11/2007 06:41
 הנחה לאינסטלטורים,צבעים ובטחוניסטיםו --- טליון
29/11/2007 07:34
 טליון תבררי בביהס אפילו שנפל בבית יש להם ו --- אמאשל
29/11/2007 06:48
 בוקר טוב...יום נהדר לכולנו.......ו --- מלכהל
29/11/2007 06:51
 טליון- הילדים מבוטחים 24 שעות בביה"ס ומחוצה לו ו --- שושנה ו.ש
29/11/2007 07:30
 כן אני יודעת,לקחנו אותו ל"שורש"-המרפאה של הביטוחו --- טליון
29/11/2007 07:34
 צודקת טליון- אם החזיק 20 שנה, אין שני לו חחחו --- שושנה ו.ש
29/11/2007 07:46
 עצהו --- גדולה
29/11/2007 08:28
 יום נפלא לכולם !ו --- אמאשל
29/11/2007 06:49
 ענתוש......מה עם הקוץ......יצא..מהאצבע ? ו --- מלכהל
29/11/2007 07:01
 בוקר אור ויום נפלא לכולם ו --- סבין
29/11/2007 06:59
 בוקר טוב ויום נפלא ופורה לכולם/ן מרילין- הרגת אותיו --- שושנה ו.ש
29/11/2007 07:44
 מרלין - אם היה לי זמן הייתי מכינה אייקון במיוחד...ו --- איה
29/11/2007 07:54
 ואני הייתי מוסיפה גם.......ו --- lea.k
29/11/2007 08:54
 בוקר טוב , איזה כיף, יום חמישי !!! מרילין - ו --- אלה
29/11/2007 07:54
 בוקר אור מרילין איך את הבוקר?ו --- chant
29/11/2007 08:24
 בוקר אור! ענתוש, אני צוחקת כאן מהסיפור עם הדבק!ו --- דלית
29/11/2007 08:33
 ובקשר לדבק, אם נופל כתר עד שמגיעים למרפאה להדביק ו --- אמאשל
29/11/2007 08:42
 בוקר טוב לכולםשושנה,ברכות לסיום הטירונות ו --- lea.k
29/11/2007 08:48
 נוסעת לחמשוש.. סופשבוע משפחתי וחמים לכולכם, מכל ה-ו --- liri
29/11/2007 10:36
  בוקר טוב לכולם- מהבוקר אני במטבחו --- ריקי משעת סיפור
29/11/2007 11:52
 וקראתי עכשיו על עקירת השן העצמית של מרלין.........ו --- ריקי משעת סיפור
29/11/2007 12:00
  שאלות / תשובות / חיפוש מתכונים - לשעת ערב ו--- פלפלית28/11/2007 18:33
 בחיים לא ראיתי דבר כזה...ו --- טליון
28/11/2007 19:53
 כן טליון, זהו זן של תפ"א שאינני יודעת את שמוו --- אפרת ב.א.
28/11/2007 22:57
 הבנתי בהמשך שלכם היה טעים, שלנו כנראה לא ממש....ו --- אפרת ב.א.
28/11/2007 23:01
 אפרת זה היה אחרי ששמנו אותו במסננת ויצאו המון מיםו --- טליון
29/11/2007 06:43
 לאדומים קוראים דזירה.ו --- שושנה ו.ש
29/11/2007 07:56
 פעם ראשונה + עזרהו --- קולט
28/11/2007 20:26
 ברוכה הבאה קולט ו --- סבין
28/11/2007 20:37
 קולט, שבוע שעבר נערך כאן דיון דומה...ו --- חגית
28/11/2007 20:46
 קולט ברוכה הבאהו --- טליון
28/11/2007 20:47
 תודה על ההמלצה ו --- קולט
28/11/2007 21:04
 פלפלית שלום-אם את עדיין מחפשת את "הבצק"ו --- tomay
28/11/2007 22:07
 עוגת גבינת שמנת עם תותים וג'ליו --- חנהל  
28/11/2007 22:30
 חנה'לה- יישר כח, איזה עוגות יפיפיות ו --- שושנה ו.ש
29/11/2007 07:50
 והעוגה חתוכה ו --- חנהל  
29/11/2007 11:41
 חנה' - העוגה שלך יפיופה ומגרה ו --- ריקי משעת סיפור
29/11/2007 11:54
 עוגת טראפלס עם מוס שוקולד לבןו --- חנהל  
28/11/2007 22:53
 חנהל'ה את אופה בחסד , כל הכבוד לך העוגות משגעותו --- sharonc
28/11/2007 23:55
 חנהל'ה- מ ד ה י ם!!!!איזה יופי של עוגותו --- דליתי
29/11/2007 04:45
 חנהל-ממש אופה גדולה....לא קטנהו --- עידית
29/11/2007 05:27
 חנהלה, יופי של עוגות, ממש מקצועיותו --- אמאשל
29/11/2007 07:27
 והעוגה חתוכה ו --- חנהל  
29/11/2007 11:43
 YYY חנה' העוגה שלך נראית סוף הדרך!!! ו --- ריקי משעת סיפור
29/11/2007 11:55
 ו --- גויבה
28/11/2007 23:39
 סלט קישואים מבושל --- חנהל ו --- חנהל  
29/11/2007 03:53
 ומוכןו --- חנהל  
29/11/2007 03:54
 סלט קישואים קווקזי +++ו --- חנהל
29/11/2007 04:03
 בבקשה ....מס' קישורים למתכונים המתאימים לאירוחו --- שרי
29/11/2007 06:12
  דיווחים והמלצות בנושא *אוכל* - לשעת ערב ו--- פלפלית28/11/2007 18:33
 בסופו של דבר הפירה המיימי היה ממש טעים!!!!ו --- טליון
28/11/2007 20:48
 ..... בערוב היום...... פטפטת - ערב טוב ו--- פלפלית28/11/2007 18:31
 ערב טוב, איך מתעופף לו עוד שבוע ואני עייפההההו --- ayeletba
28/11/2007 19:14
 הולכת להוסיף כמה שיבושי לשון לרשימה. נחמד.ו --- ayeletba
28/11/2007 19:16
 בשבוע שעבר פתחו לי ליד הבית סניף "טיב טעם" ו --- אלה לנשיאות
28/11/2007 20:14
 ערב טוב לכולם רק עכשיו חיברו אותי לאינטרנט...ו --- סבין
28/11/2007 20:38
 חמצן...חמצן...ו --- טליון
28/11/2007 20:44
 קראתם על השן של מרלין? אני מתה פה ו --- ענתוש פה
28/11/2007 21:06
 חבל לעקור, לי נשברה חצי שן והצילו לי אותה..כמובן ו --- אמאשל
28/11/2007 21:18
 אמאשל..הייתי באה אלי!! הייתי מצילה לך אותה חינם!ו --- מרילין
28/11/2007 21:58
 מרילין - ו --- אלה לנשיאות
28/11/2007 22:21
 מריליןןן!!! גרמת לי לשרשרת צמרמורות בזו אחר זוו --- ספרדיה
28/11/2007 22:06
 זו שעה מאוחרת פה וא'פחד לא קורא אז אני אספר לכם ו --- ענתוש פה
28/11/2007 22:48
 אמאשל , המרק נראה מעולה , וגם המנה העיקריתו --- sharonc
29/11/2007 00:12
 אמאשל , תוכלי להעלות את המתכון של המרק , בבקשה ו --- sharonc
29/11/2007 00:14
 שרון שלחתי לך במייל עידית תעלה בפורום ו --- אמאשל
29/11/2007 08:23
 שרון כאשר יהיה שרשור אני ארשום מתכון למרקו --- עידית
29/11/2007 05:28
 מרילין,מה חשבת לך?את חייבת ללכת לרופאו --- עידית
29/11/2007 06:12
 מרילין מקווה שתיקפצי לרופא שיניים הבוקרו --- chant
29/11/2007 07:49
  שאלות / תשובות / חיפוש מתכונים - לשעת צהרייםו--- פלפלית28/11/2007 12:10
 למישהו יש את המתכון לקדרת הבית של מסעדת לימוזין?ו --- moril
28/11/2007 12:25
 שלום גם לך moril ..... וברוכה הבאהו --- פלפלית
28/11/2007 12:41
  בנושא מרק עדשים (נא לא לצחוק.... אני עוד ו --- מרינה ק.
28/11/2007 14:31
  תוספת לשאלה: למרק עדשים חומות אין צורך להשרות ו --- מרינה ק.
28/11/2007 14:45
 מרינה- לאיודעת איך "צריך" אני עושה כך: ו --- אלה
28/11/2007 14:54
 מריאנה,עדשים חומות אני תמיד משרה.רק עדשים אדומים ו --- עידית
28/11/2007 15:39
 בקשת מתכון ממסעדת La-familia האיטלקיתו --- surfer111
28/11/2007 15:53
 מחפשת ולא מוצאת מתכון לחצילים ו --- יהודית
28/11/2007 15:58
 יהודית, תציצי ותראי ... אולי זה המתכון? -------->ו --- פלפלית
28/11/2007 16:37
 יהודית אולי החצילים המאודים של אהרוני?עם סויהו --- עידית
28/11/2007 16:40
  דיווחים והמלצות בנושא *אוכל* - לשעת צהריים ו--- פלפלית28/11/2007 12:09
 פסטיבל האוכל "טעם כנרת" יוצא לדרךו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 12:32
 הפסטיבל מתקיים בין התאריכים 30/11 - 15/12ו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 12:35
 ארוחת הצהרים שלנו היום היתה מרק עדשים כתומות ו --- אמאשל  
28/11/2007 17:57
 הכוונה לטיפונת אב מרק עוף ו --- אמאשל
28/11/2007 18:09
 אמאשל, המרק נראה נהדר. מרק עדשים אהובו --- מנדרינה
28/11/2007 18:42
 אמאשל... המרק נראה 10!!!!ו --- יפנית
28/11/2007 20:17
 וגם הכינותי אילתור של בורגול עם מאש (פעם הבאה ו --- אמאשל  
28/11/2007 17:59
 אמאשל...... יופי של ארוחה - אהבתי מאוד ת'מרק ו --- פלפלית
28/11/2007 18:10
 גם אני....ו --- אמאשל
28/11/2007 18:12
 תודה !ו --- אמאשל
28/11/2007 18:18
 אמאשל,ו --- lea.k
28/11/2007 20:04
 ו --- אמאשל
28/11/2007 21:00
 אמא של בדיוק אוכל שאני אוהבת נראה מעולהו --- ענתוש פה
28/11/2007 21:08
 תודה לכולם ו --- אמאשל
28/11/2007 21:19
 ...... בחצי היום ........ו--- פלפלית28/11/2007 12:08
 רימונה - התגובה שלך לא הצחיקה אותי - ולכן נמחקה! ו --- איה
28/11/2007 13:44
 לא הצחיקה אותך??????? חבל ו --- רימונה
28/11/2007 14:06
 רק לי יכול להכנס קוץ לאצבע במהלך קניות בסופרו --- ענתוש פה
28/11/2007 16:14
 קוץ זה זכר!!!! מה אותה? אותו!!!! (הכל בגלל הנכות )ו --- ענתוש פה
28/11/2007 16:18
 ענתוש מה יהיה?ו --- עידית
28/11/2007 16:41
 גם אני שואלת ת'עצמיו --- ענתוש פה
28/11/2007 17:28
 ספרדיה אהבתי את הארוחת שף - מקסיםו --- ענתוש פה
28/11/2007 16:41
 ו --- ספרדיה
28/11/2007 17:07
 שונט או מישהו שיודע ..מה קורה בפריז? למה כל המהומהו --- ענתוש פה
28/11/2007 17:20
 נכנסתי לכמה דקות בין העבודה לפילאטיס ,ענטוש ו --- אמאשל
28/11/2007 18:08
 אמא של תודה אני באמת אשרה אבל לפני זה אני אשרהו --- ענתוש פה
28/11/2007 18:33
 ענתוש.ש.ש - ב וזה עובר .ו --- פלפלית
28/11/2007 18:41
 פלפלתוש זה עובד ככה על כל מקום?ו --- ענתוש פה
28/11/2007 21:09
 ענתוש.ש.ש - א....... מקֶל - זה בטוח. ו --- פלפלית
28/11/2007 21:13
 ענתוש ...מה יהיה!!! רוצה לשמוע איך לא יכאב לך ?ו --- מרילין
28/11/2007 18:58
 מרילין,את רצינית ? אויייייייי ו --- פלפלית
28/11/2007 19:05
 לא השתמשת בפלייר? תגידי מי תולש לעצמו שן? אני בשוקו --- ענתוש פה
28/11/2007 21:04
 בדיוק כתבתי על החוט והדלת.......ו --- אמאשל
28/11/2007 21:05
 ואוווו כשהינו ילדים היו מחברים לשן חוט ואת החוט ו --- אמאשל
28/11/2007 21:04
 יו אמא של כתבנו באותה דקה אותו דבר איזה מגניבו --- ענתוש פה
28/11/2007 21:10
 אנחנו מאותו הדור......ו --- אמאשל
28/11/2007 21:31
 ............הקושיה היומית....................ו--- איה28/11/2007 10:34
 סלומון=סלמוןו --- שרי
28/11/2007 10:49
 פאילה = פאייהו --- ספרדיה
28/11/2007 11:01
 אנטי פסטה = אנטי פסטיו --- נעמה בעבודה 2
28/11/2007 11:03
 אנטי פסטו באיטלקית זה לפני הארוחה (מתאבן). מלבדו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 11:18
 אנטי פסטי היא צורת הרבים של אנטי פסטוו --- נעמה בעבודה 2
28/11/2007 11:34
 יש גם כמה שיבושים לרוטב הפסטוו --- ספרדיה
28/11/2007 11:05
 סליחה על הבורות, אז איך הוגים אם לא PASTO?ו --- רונית1
28/11/2007 11:11
 Pestoו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 11:14
 Pesto - זו ההגייה הנכונהו --- נעמה בעבודה 2
28/11/2007 11:17
 תודה. מכל מלמדי השכלתי.ו --- רונית1
28/11/2007 11:24
 שומר shoomar לעומת שומר shomerו --- מרינה ק.
28/11/2007 11:06
 מרינה, אומרים Shoomar ולא Shomer, ראי כאןו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 12:07
 קוראסון זה לב בספרדית, לא? יש גם קרם בורלה במקוםו --- דלית
28/11/2007 11:17
 פַּטוצ'יני/פַטוצ'יני במקום פֶטוצ'יניו --- נעמה בעבודה 2
28/11/2007 11:21
 Tapenade היא ממרח פרובאנסלי (דרום צרפת) המורכבו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 11:25
 Carpaccio היא מנה של פרוסות דקיקות של בשר עגל נא.ו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 11:30
 סלט קַפַרָזַה - במקום קפרֶזֶה - נשמע מפי מלצרית ו --- נעמה בעבודה 2
28/11/2007 11:33
 שמעתם איך ירושלמים אמיתיים קוראים לסירופ לשתיה?ו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 11:34
 זה לא רק בירושלמית....אנחנו גדלנו על פטל ענבים....ו --- דלית
28/11/2007 11:37
 גדול... פטל לימוןו --- נעמה בעבודה 2
28/11/2007 11:39
 יודעים מה זה "במבליק" ו"מציצה" בירושלמית?ו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 11:54
 זה לא רק בירושלים. גם ברמת גן-גבעתיים..ו --- ayeletba
28/11/2007 19:16
 אפשר גם לא ממש שיבושים ושלא ממש קשורים לאוכל?ו --- נעמה בעבודה 2
28/11/2007 11:37
 חומץ בלסמי (עם קמץ ב-ב' וב-ל' ושווא ב-ס'ו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 11:37
 כולם מכירים את הגולאש ההונגרי? גם ההונגרים מכיריםו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 11:42
 בורקאס- זה ברבים. כי בורקה זה היחיד. למרות שכולםו --- דלית
28/11/2007 11:44
 שרימפסו --- חנה
28/11/2007 12:12
 חנה,יש שקוראים להם שרימפסים - ברבים ו --- פלפלית
28/11/2007 12:20
 באנגלית יש האומרים shrimp ברבים אבל גם shrimpsו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 12:22
 תבלין היא מילה ארמית ברבים,היחיד של תבלין הוא תבלו --- lea.k
28/11/2007 12:26
 שיבושים מבושליםו --- גדולה
28/11/2007 12:34
 קוגל וקיגלו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 12:38
 ואצלנו צועקים בשוק:"מכלוף תביא ת'שועיתים"ו --- טליון
28/11/2007 15:24
 אם כבר שיבושים ותיקונים: איך מבטאים את ה-ספינג'?ו --- מנדרינה
28/11/2007 14:10
 עד כמה שידוע לי Sfinjו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 14:59
 וגם אני מעיזה ושואלת: איך מבטאים פונדנט? ו --- דלית
28/11/2007 15:40
 F-o-n-d-a-n-t , את ה-a מבטאים כמו a במילה fatherו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 16:23
 תודה! ו --- דלית
28/11/2007 16:28
 ראיתי שהסתלבטתם על הירושלמים היום...ו --- חמדה
28/11/2007 17:49
 גידיאלה - חצי כיכר לחם ? ו --- פלפלית
28/11/2007 18:07
 חחחחח,נראה מי ידע........זה מתוק,אדום....פעם עם ו --- שרי
28/11/2007 18:08
 ו --- אמאשל
28/11/2007 18:11
 טופלה טוטוריטו...."אמבר"ו --- lea.k
28/11/2007 19:11
 בעלי אומר ש"גידיאלה" זה התפוח שמצופה בסוכריהו --- ayeletba
28/11/2007 19:18
 אכן,לזה התכוונתי,זהו ה"אמבר" תפוח טבול בנוזלו --- lea.k
28/11/2007 19:35
 אכן, זה מה שמחלקת תל אביב כאן אומרת, שגידיאלהו --- חמדה
28/11/2007 21:55
 מה את לא זוכרת? זה נקרא "בומבלה" ו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 22:56
 חמדה, יש לי מתכון לזה באיזה מקום. רוצה?ו --- שָׁמֵנִי
28/11/2007 23:00
 וואיייי שמני, נכון!! בומבלה. יאללה, נהייתי סנילית.ו --- חמדה
29/11/2007 07:31
 ומי יודע מה זה "חָמלֶה מָאלָאן " ו --- רותי ג.
28/11/2007 19:34
 חחח רותי, זה גרגרי חומוס קלויים עם כל הצמח נכון?ו --- פלפלית
28/11/2007 20:53
 יו, איזה זכרונות מילדותי, רותי... כן פלפליתוש, זה ו --- חמדה
28/11/2007 21:58
 ומי אומר ש 100 ועוד 100 = מאאאאאתיים ?ו --- פלפלית
28/11/2007 20:54
 מי..........?ו --- lea.k
28/11/2007 22:27
 ומה עם כרישה, פורי, לוף?????ו --- אפרת ב.א.
28/11/2007 23:00
 תשובה לרותיו --- tova1945
28/11/2007 20:54
 סליחה tova1945, לא שמתי לב שענית לפני... ו --- חמדה
28/11/2007 22:00
 כל הכבוד לפותרות חידת "חמלה מלאן"ו --- רותי ג.
29/11/2007 05:48
 לפי רבקה מכאלי....זו אפונה בתרמיל/אפונה ירוקה.ו --- שרי
29/11/2007 06:23
 רותי ג. ראי כאן (במורד הדף שנפתח)ו --- שָׁמֵנִי
29/11/2007 08:59
  מבחר מתכונים ליום רביעי....ו--- סבין28/11/2007 06:47
 אורז קצת אחרתו --- עידית
28/11/2007 07:10
 כרוב כבושו --- גדולה
28/11/2007 08:31
 ו --- מלכהל
28/11/2007 10:26
 מרק קרם שום אפויו --- חנהל
28/11/2007 15:08
 צלי גרונות הודוו --- עידית
28/11/2007 15:51
 תבשיל גריסים פלפלים ועגבניותו --- ספרדיה
28/11/2007 18:06
 עוגת קוקוס הכי הכיו --- גדולה
28/11/2007 18:44
 קסטה סיציליאנהו --- חנהל
28/11/2007 22:23
 כדורי בשר עם בצל סוכר וקינמוןו --- חנהל
29/11/2007 04:14
 גרונות הודו עם כרובית ברוטב אדוםו --- חנהל
29/11/2007 04:24
 סלט חצילים עם פלפלים חריפיםו --- חנהל
29/11/2007 04:31
 פלפלים ירוקים חריפים ממולאיםו --- חנהל
29/11/2007 04:37
 מתכון:פלפלים ירוקים חריפים ממולאיםו --- חנהל
29/11/2007 04:39
 עוגת גבינה ואגוזים בטעם קפה ו --- חנהל
29/11/2007 04:49
  טיפים להכנת מקרון / מיקי שמו ו --- חנהל
29/11/2007 05:15
 טיפים להכנת סופגניות מיקי שמו ו --- חנהל
29/11/2007 05:23
 עוגת בננות/ מיקי שמוו --- חנהל
29/11/2007 05:27
 עוגת שמרים קקאו ושטרוייזל/מיקי שמוו --- חנהל
29/11/2007 05:30
 עוגת גזר ואגוזי מלך / מיקי שמוו --- חנהל
29/11/2007 05:33
 פרסבורגר פרג / מיקי שמוו --- חנהל
29/11/2007 05:37
 פאדג' שוקולדו --- חנהל
29/11/2007 05:41
 סהרוני חמאה ואגוזי לוז קלויים ו --- חנהל
29/11/2007 05:43
 קרנץ שוקולד – עוגת שמרים שוקולדו --- חנהל
29/11/2007 05:48


עבור לדף:   |<  <      >  >|


מקרא:
-הודעה עם תוכן -הודעה ללא תוכן -תגובה עם תוכן -תגובה ללא תוכן -חדש -הודעה מיוחדת
לחיצה על הריבוע בצד ההודעה תפתח את ההודעה בחלון חדש
פיתוח על ידי: InterTK     עיצוב אתר: איה גולן - מעצבת אתרים לאינטרנט
איה גולן - מעצבת אתרים לאינטרנט